SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

Måndag Kväll

En hund på fötterna värmer gott ,den andra vaktar köket.....Vi är ett gäng som går på viktväktarna och tillsammans har vi gått ner ca 56kg en peson ungefär.Mitt projekt dom närmsta åren är viktväktarna ingen ambassadör för kvinnligt företagande inga styrelse uppdrag bara mig och min vikt .10 januari öppnar det ett GYM här i Tumba bara för tjejer .Jag och min vän Maria funderar på att testa som ett komplement till alla hundpromenader (miltals) Ha ha jag är bra på bollsport volleyboll ,bowling men gym hmm jag ska prova i alla fall undra om dom har ZUMBA det vill jag göra alskar att dansa..0 kommentarer på Måndag Kväll:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint