SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

TIDEN RINNER

Ibland känner jag att tiden inte räcker till upp 05 jobba till 16 ändå inte klar..Stressat för jag inte vill lämna städning fint blir det men det sliter på.Tänker i huvudet vem kan vänta till Måndag vad hinner jag allt... men sen ser jag att det går inte hur fort jag än kör bilen .Res tid är res tid .En strul vecka hoppas att nästa blir bättre.0 kommentarer på TIDEN RINNER:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint