SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

Tisdag

Glömde skriva igår varför vet jag inte ,Jag bockar och bugar för min lilla son som hade rätt att han skulle få gå kvar i den klass som han gick i , Jag trodde att han skulle bli tvungen att gå i den mindre gruppen men så var inte fallet. Vi blev så glada både han och jag så någon dag ska vi fira lite.Och min vikt gick ner denna vecka härligt -alltså det går bra nu ...
Ska ut på min vanliga kvällsrunda ska försöka jogga lite haha skumpa fram det hoppar både här och där.
Igår sa den stora som jag ständigt konfliktar med att han har värdens snällaste & goaste mamma och inte ser du ut som fyrtio heller .Du ser ung ut mamma.Jag funderar fortfarande på vad han vill ha nu ????Men just det EPA var det ja..
Men moppen står här utanför högblank och glänsande.Idag ska det köras nytt däck är påsatt och klart .Akta dig ja kör försiktigt JAA ring mig när du kommer fram JAAAA.
Men sluta noja nu mamma.
Imorgon ska jag åka och simma 1000m så på torsdag blir det träningsvärk i rumpan det får jag av simning ..
Fredag KÖPING kl 13,00
Jobbar till Tolv sen ska jag pendla Stockholm-en annan del av Köping hela helgen.0 kommentarer på Tisdag :

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint