SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

Förändringar på gång

Dom senaste dagarna med fullt upp och inställda jobb .Har fått mig att fundera jag har en plan att lägga om verksamheten lite men ska försöka genomföra detta så snart som möjligt .
Satsa mycket på det jag är bra på Kontor & Flyttstädning.och röja det är jag bra på .
Sen har jag en dröm att jobba mindre kanske en dag ledig i veckan men det här året får det bli en dröm.Jag har en vän som är företagare som sa pengar det är bara pengar denna persons sköna avslappnade attityd, och jag vet att han menade det ingen klyscha sådär utan helt ärligt.
Pengar ja själv har jag precis betalt 57000kr i rest skatt .tjohoo säger jag.
Många av mina företag  vill utöka städningen och jag känner att det är time att plocka bort jobb som är lite mindre lönsamma.Men så finns det jobb som man aldrig slutar med för att hjärtat är med (min lite virriga pensionärsdam på 85)Hon vill fika och äta bulle.
Helgen är bokad för jobb lördag och söndag
Städ innan visning och flyttstädning.sen jobbar jag dag och kväll måndag,med back up från personalen såklart.
Har dille på en låt nu så när du läst färdigt det här leta reda på den på spotify .
Just they way you are med R.mars eller march vad vet jag .
Lyssna nu på texten .
Mina vänner , nära och kära det är ni för mig amazing.

0 kommentarer på Förändringar på gång:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint