SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

FIN HOS FRISSAN

Idag var det frisör besök på¨schemat, vad härligt.jag känner mig fin när jag kommer därifrån.Tog en långpromenad med grannen som var lite trött efter en kväll på stan.I torsdags kväll stannade min sons moppe i mörkret och snöstormen vid Hågelby så super mamma fick ge sig ut och putta moped -110kg - tillsammans med sonen .Han tyckte att det kändes som han drog mig och moppen.I backarna var jag tvungen att vila med jämna mellan rum.Men det är en moped men kändes som en bil minst.....
På ett av mina företag skojade dom om att jag borde ha det som service oxå moped puttar service på fast tim pris..Haha vad det är roligt att skoja med mig men jag bjuder faktiskt in så då får man tåla.


0 kommentarer på FIN HOS FRISSAN:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint