SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

Roligt att några läser min blogg

Roligt att några läser min blogg ,har efter mycket om och men bestämt mig för att skaffa facebook så bli min vän där.
Kanske slutar jag skriva i bloggen då vem vet .
regnet gör mig trött och seg.ska strax ta en promenad med hunden ska sova tidigt idag .
Fysik och matte avklarat nu väntar vi på svar om engelskan .Om ni visste vad jag pluggat denna termin ......tillsammans med mina tonåringar.Älskade galna tonåringar  .Den äldsta vill tatuera sig hur ställer man sig till det?Grannen är tatuerad, brorsan med brors dotter med.
Jag sa får väl följa med och göra min skorpion då eller grabbarnas namn.nåja ska fundera i alla fall.