SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

Semester?

Denna vecka har jag semester men har varit ute och jobbat ändå för vissa jobb måste göras 52 veckor om året ,Tjejerna har välförtjänt semester och jag med .Idag regnar det sa att jobba gör mig ingenting.
Var en sväng till Liseberg och stod i kö ....tänkte att jag passat in tiden bra mitt i månaden mitt i veckan men super lång väntan för att få åka .
Vi hade vår entre och åkband genom ett hotell paket, men jag hörde om dom som köat en timme för att komma in sen köat en timme för åkband...
Men annars var Göteborg trevligt men ungdomarna hade nog helst åkt hem och dit på samma dag .
Kanske är det så att jag har massa förväntningar själv om att nu ska vi ha kul och hej hå.men ingen vill liksom som jag men mamma sluta jag vill inte åka balder med dig,Nej jag vill det nej jag vill inte äta det här och det här suger , jag vill hem till datorn...kompisar ,,,,,epan.
Undra vad dom skulle säga om jag planerade något och sa ni får vara hemma .
Kanske är jag tröttare än vanligt segare i huvudet av medicinen för tanden .Det går över........men trots allt jag älskar mina tonåringar.gränslöst..

1 kommentar på Semester?:

Kommentarer RSS
Boothe on den 27 mars 2017 17:56
Yoս reaⅼly make it appear really easy alonhg with your ρresentation but I find this matter to be really something that I feel I would by no means undeгstand. It ѕeems too complicateⅾ and very extensive for me. I'm looking ahead іn your next submit, I'll try to get the hoⅼd of it!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint