SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

Tjejiga grejor

Mitt garage är fullt av motor av alla det slag , suck att vara ensam tjej (förutom hunden) är tröstlöst ibland semester och ledighet inriktas på det grabbiga hållet motor och fiske i och för sig roligt men jag vill ha spa mysa läsa en bok lyssna på tystnaden svårt när två 125or viner förbi .kolla axet mamma mmm.säger jag akta mina blommor och gud så du stänker kolla kläderna dina ta på ryggskyddet ordentligt.
En dag sa jag till killarna att jag tänker ta mc kort tonåringarna stirrade som aldrig för  du mamma  ,
Ibland så finns det sån lust att göra något oväntat eller hur

0 kommentarer på Tjejiga grejor:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint