SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

Galen vecka

Veckan har gått med flygande sväng jobbade hela söndagen sen har det varit föräldramöten i båda skola . Jag är glad allt verkar bättre i den lillas skola och gymnasiet och dess lärare verkar toppen.
Jobbat mellan 8-10 timmar per dag  denna vecka känns i armen och nacken.
Träffade min mormor idag 92 år och underbar, vi fikade och körde en sväng med bilen. .,Tog en sväng på loppis galet mycket folk , vilken kommers herre gud vad säljare det måste varit rekord.Klockan är nu kvart över tio .Håller på och tvättar ,har dammsugit bäddat rent .
Huset är tyst och tråkigt ja så tråkigt på tv med .Jag tvättade min bil idag pratade med trevliga grannar .Gick sen en långpromenad med Patrik Isacsson(i lurarna) frågade sonen om han kunde hjälpa mig att ladda på något mer på telefonen.
Vilken då sa han ."vill du ligga med mig då om sanningen ska fram tyckte jag skulle verka bra men det tyckte inte sonen men mamma du är pinsam.
Pinsam och fånig och antik är jag varje dag, men jag själv tycker att jag är en cool morsa haha säger grabbarna då.
Men du ser ung ut säger dom (mest för att dom vill ligga bra till)
Inte en dag äldre än 28 i sinnet som jag alltid säger.


0 kommentarer på Galen vecka :

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint