SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

Åren går och jag med dom

Så har mina grabbar firat sin 14 och 16e födelsedag stora killar nu härligt , har ingen längtan efter små barn.
Träffade en vän som sa kom och titta vad jag har i bilen en hundvalp sa jag men det var en söt liten tjej på 9 månader till saken hör att vi har lika gamla barn ...jag kände att nej jag har gjort mitt.
Tänker kämpa på med vikten har verkligen haft en svacka , men efter två veckors tjurande och surande har jag bestämt mig för att kämpa vidare annars får det bli en op i nästa år för jag vill ner i vikt minst 30kg helst 50kg vill leva länge som mormor 92 snart.
Vill se grabbarna skaffa egna familjer och barn. vill leva njuta andas .
Vill  kunna sträcka på mig tycka om mig själv igen ...............