SÄVIS STÄD & SERVICE - -Den lilla städfirman med stor kunskap & service-
RSS

Senaste inläggen

Måndag
Rök sanering
Underbara kunder
Vågen åt rätt håll
Nytt år Nya Mål

Kategorier

RENT &FINT & PERSONLIGT
drivs av

Min blogg

Måndag

Ännu ett viktväktar möte känns så där , har skött mig hyfsat men rört mig för lite säkert gått upp igen , snart ska jag orka vända skutan åt andra hållet.Hur kan man tappa motivationen så hårt som jag gjort ...tråkigt är det trött är jag på hela upplägget  kanske för att jag inte orkar sköta maten till 100%
tänkte be pappa om ett presentkort till gymmet som är ny öppnat då jag verkligen behöver göra något nytt.
Tänkte nu skriva något hurtigt att jag kommer igen bla bla men nej det tänker jag inte skriva.
Jobbet går med flygande fläng ,var ledig i helgen men jobbade 12 timmar i fredags .Så sådär lagom sliten var jag på lördagen, vi shoppade lite ny klubba då den andra gått av 1645kr sådär bara , ett nytt tangent bord till lilleman .
Och två kuddar till mig.

0 kommentarer på Måndag:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint